Nyheter för Skåneserien Parafotboll 2022

Skåneserien Parafotboll 2022






Kallelse Omgång 2


Publicerad: 2022-05-01
Omgång 2:
Trollenäs IF Parafotboll hälsar er alla välkomna till årets andra matchomgång av Skåneserien i
Parafotboll. Vi hoppas den skall bli lika trevlig och välspelad som första samlingen i Malmö. Den positiva inställning som lagen hade denna dag bygger vi vidare på.
Vi samlas lördagen den 14 maj på Berga Idrottsplats Eslöv. Det är på samma område där vi har våra inomhuscuper och spelar enigt annonserat spelprogram, som finns bifogat detta utskick.

Plan 1 och 2 består av konstgräs medan Plan 3 är naturgräs. Speltiden är 2x15
minuter med 5 minuters paus. Det finns omklädningsrum inne vid sporthallen men
lämna inga saker kvar i omklädningsrummet eftersom utrymmet är begränsat.

Första matchstart är 10.00 och bifogat finns en laguppställning som ska fyllas i och
lämnas hos Kalle senast 30 minuter före lagets första match. För sent inkommen
laguppställning innebär walkover i lagets match. Notera att laguppställningen för
respektive lag endast får innehålla spelare som registrerats före 27/3. Om
kompletteringar av spelarregistrering behövs ska dessa skickas in till Parasport
Skånes fotbollsgrupp via mail bjorkstrand@telia.com absolut senast lördagen den 7
maj.
Självklart är vår välsorterade kiosk öppen under dagen och där kan du köpa både mat
och dryck.
Mer information kan fås av Peter Björkstrand (0704813801) eller Karl-Erik Malmgren
(0704442850)

Trollenäs IF Parafotboll och Parasport Skåne hälsar er alla välkomna
till en trevlig fotbollsdag när vi drar igång Skåneserien 2022!





Kallelse Omgång 1


Publicerad: 2022-04-20
FIFH Malmö hälsar er alla välkomna till årets första matchomgång av Skåneserien i parafotboll. Som annonserats av Parasport Skånes fotbollsgrupp spelas denna omgång i Malmö och i år blir det en helt vanlig spelomgång då divisioneringsspelet utgått.

Vi samlas lördagen den 30 april på Bäckagårdens Idrottsplats (Klågerupsvägen 344 i Malmö) och spelar enigt annonserat spelprogram, som finns bifogat detta utskick.

Plan 1 och 2 består av konstgräs medan Plan 3 är naturgräs. Speltiden är 2x15 minuter med 5 minuters paus. Det finns omklädningsrum inne vid sporthallen men lämna inga saker kvar i omklädningsrummet eftersom utrymmet är begränsat.

Första matchstart är 10.00 och bifogat finns en laguppställning som ska fyllas i och lämnas hos Kalle senast 30 minuter före lagets första match. För sent inkommen laguppställning innebär walkover i lagets match. Notera att laguppställningen för respektive lag endast får innehålla spelare som registrerats före 27/3. Om kompletteringar av spelarregistrering behövs ska dessa skickas in till Parasport Skånes fotbollsgrupp via mail bjorkstrand@telia.com absolut senast lördagen den 22 april.

Självklart är vårt välsorterade café öppet under dagen och där kan du köpa både mat och dryck.

FIFH Malmö och Parasport Skåne hälsar er alla välkomna
till en trevlig fotbollsdag när vi drar igång Skåneserien 2022!






Så delas priserna ut


Publicerad: 2022-04-20
Priser
I samband med årets avslutande spelomgång i Eslöv kommer årets prisutdelning att äga rum efter att samtliga matcher spelats klart. Priser kommer att delas ut i fyra divisioner som vanligt i enlighet med fördelning från anmälningarna. Det innebär:

Grupp 1
1an: Guld i division 1
2an: Silver i division 1
3an: Guld i division 2
4an: Silver i division 2
5an: Deltagarmedalj

Grupp 2
1an: Guld i division 3
2an: Silver i division 3
3an: Deltagarmedalj
4an: Deltagarmedalj
5an: Guld i division 4
6an: Silver i division 4





Spelprogram


Publicerad: 2022-04-20
Då seriespelet 2022 kommer att genomföras i endast två grupper kommer varje lag i Grupp 1 (div 1-2) att få spela 4 matcher per omgång medan samtliga lag i grupp 2 (div 3-4) kommer att få spela 5 matcher per omgång. Speltiden är 2 x 15 minuter med 5 minuters paus. Därefter finns det alltså fem minuter för lagen att förbereda sig för nästa match, Inlottningen av lag i spelordningen har skett via datorn.




Fair Play


Publicerad: 2022-04-20
Fair Play
Parasport Skåne uppmanar samtliga ledare att prioritera Fair Play och skapa goda relationer mellan olika lag och föreningar. Det är mycket bättre för alla om ledare kommunicerar positivt mellan varandra på ett respektfullt sätt för att lösa problem och situationer som kan uppkomma. Tänk på att vi ledare i första hand ska se till parafotbollens bästa framför det egna laget.





Speldatum 2022


Publicerad: 2022-04-20
Speldatum
30 April – Omgång i Malmö
14 Maj - Omgång 2 i Eslöv
4 Juni - Omgång 3 i Lund
3 September - Omgång 4 i Helsingborg
1 Oktober - Omgång 5 i Eslöv





Anmälda lag


Publicerad: 2022-04-20
Parasport Skånes Fotbollsgrupp halsar din förening och ditt lag varmt välkomna till Skåneserien i parafotboll 2022. Vi är glada att elva lag från sju föreningar kommer till start och i det här dokumentet hittar du all informati0on inför seriestarten som du kan tänkas behöva. Varje arrangerande förening kommer senast två veckor före spelstart för respektive spelomgång att skicka ut en kallelse med information om plats för omgången och annan nödvändig information.

Anmälda lag
FIFH Malmö Röd (div 1)
Ramlösa Södra IFA 1 (div 1)
Trollenäs IF 1´(div 2)
Parasport Lund (div 2)
HIK Kick Off (div 2)
FIFH Malmö Vit (div 3)
Unite People FC (div 3)
Ramlösa Södra IFA 2 (div 3)
Vordingborg HI (div 3)
FIFH Malmö Svart (div 4)
Trollenäs IF 2 (div 4)

Divisionering
Fotbollsgruppen noterade efter anmälningstidens utgång att med utgångspunkt från hur föreningarna anmält lagen i respektive divisioner så blir det svårt att genomföra fyra olika divisioner i årets seriespel. Det skulle helt enkelt vara omöjligt att divisionera grupperna på ett rättvisande sätt och många andra alternativ föll på att det helt enkelt skulle bli svårt att få till rättvisa och jämna spelprogram, som dessutom skulle vara svåröverskådliga.

Fotbollsgruppens beslut är därför att slå ihop lagen som anmält sig i division 1 och division två till Grupp 1 samt lägga ihop lagen anmälda i division 3 och division 4 till Grupp 2. Därmed kan alla lag få mesta möjliga speltid samtidigt som själva divisionsspelet ändå lever vidare när vi kommer till prisutdelning och avslutning, vilket beskrivs nedan.

Beslutet innebär vidare att något divisioneringsspel inte är nödvändigt varför årets första spelomgång görs om från divisionering till den första riktiga spelomgången.


Antal notiser:7


©2012-2022
Version 8.0.22.8.28
CupSupport.se